Dé aannemer in regio Vianen en Leerdam

Grote veelzijdigheid aan klussen

Op maat maken van de diverse onderdelen

Vooral op restauratie van gebouwen

Zoekt u een aannemer in de regio Vianen en Leerdam? Zoek dan niet verder! Wij zijn u namelijk graag van dienst. Bij Timmer- en Bouwbedrijf Hans de Wit bent u verzekerd van kwaliteit. Ons streven is dan ook om uw idee zo goed mogelijk uit te voeren. We gebruiken materialen van de meest hoogwaardige kwaliteit en werken alles op hoog niveau af. Bovendien zijn we perfect in staat om een coördinerende rol in te nemen voor grote projecten. Als veelzijdige aannemer komen we uw dromen in Vianen, Leerdam of elders in de omgeving van Schoonrewoerd graag verwezenlijken.

Onze diensten

Restauratie

Renovatie

Verbouwen

Onderhoud

Nieuwbouw

Neem contact op

hansdewitbouw renovatie

Een aannemer uit regio Vianen en Leerdam die met u meedenkt

Waar we ons als aannemer en bouwbedrijf in onderscheiden, is dat we altijd gaan voor 100% klanttevredenheid. Daarom benaderen we u altijd op een persoonlijke en vriendelijke manier. Uw ideeën en wensen zijn immers de basis voor een prachtig eindresultaat. Uiteraard denken we ook graag met u mee. Twijfelt u bijvoorbeeld over het type materiaal? Of heeft u vragen over de detaillering? Wat het probleem ook is: wij staan u met raad en daad bij en bieden altijd een passende oplossing.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Woont u in Vianen of Leerdam en wilt u ons als aannemer uit Schoonrewoerd inschakelen voor uw klus? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 06 13 55 08 53 of een e-mail te sturen naar info@hansdewitbouw.nl. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen. We zijn benieuwd wat wij als timmerbedrijf voor u kunnen betekenen!

hansdewit constructie