Hét bouwbedrijf uit regio Vianen

Grote veelzijdigheid aan klussen

Op maat maken van de diverse onderdelen

Vooral op restauratie van gebouwen

Wanneer u een bouwbedrijf nodig heeft in de regio Vianen, Gorinchem en Leerdam, kunt u rekenen op ons vakmanschap. Tijdens uw project gebruiken we materialen van de beste kwaliteit en zorgen we ervoor dat alles netjes wordt afgewerkt. Daarbij is het natuurlijk van groot belang dat we uw belangen blijven behartigen. Daarom stemmen we alles netjes af op uw wensen. We gebruiken een persoonlijke en vriendelijke aanpak, waardoor u zich op uw gemak voelt bij ons. Laat het ons ook gerust weten als u ergens twijfels bij heeft, dan kijken we samen hoe we die twijfels weg laten halen. Wanneer u Timmer- en Bouwbedrijf Hans de Wit inschakelt, heeft u te maken met een veelzijdige partner die al vele klussen heeft mogen doen in Vianen, Gorinchem, Leerdam en de rest van de regio.

Onze diensten

Restauratie

Renovatie

Verbouwen

Onderhoud

Nieuwbouw

Neem contact op

hansdewitbouw renovatie

Een bouwbedrijf uit regio Vianen dat 100% klanttevredenheid nastreeft

Alle projecten die we als bouwbedrijf aannemen in Vianen, Gorinchem, Leerdam en de rest van de regio worden altijd precies zo opgeleverd als de klant wenst. Ons streven is om uw ideeën zo exact mogelijk te realiseren. Pas als u 100% tevreden bent, zijn wij dat ook. Daarom wordt u gedurende het gehele project ook altijd nauw betrokken. We maken geen besluiten zonder ze eerst met u te overleggen. Door steeds goed te blijven communiceren, worden de beste eindresultaten behaald. Dat is iets waar wij sterk in geloven en waar wij dus ook naar handelen.

Bespreek uw wensen met ons

Heeft u een timmerbedrijf nodig dat voor u een kleine klus klaart? Of bent u op zoek naar een veelzijdige aannemer die een groot bouwproject kan coördineren? In beide gevallen zijn we u graag van dienst. Of u nu in Vianen, Gorinchem, Leerdam of elders in de regio woont: wij zijn het bouwbedrijf dat aan al uw verwachtingen voldoet. Bespreek uw wensen met ons tijdens een vrijblijvend gesprek. U bereikt ons door te bellen naar 06 13 55 08 53, een e-mail te sturen naar info@hansdewitbouw.nl of door het contactformulier in te vullen.

hansdewit constructie