De renovatie van uw huis in Vianen

Grote veelzijdigheid aan klussen

Op maat maken van de diverse onderdelen

Vooral op restauratie van gebouwen

Bent u op zoek naar een aannemer die de renovatie van uw huis in Vianen kan realiseren? Zoek dan niet verder, want bij Timmer- en Bouwbedrijf Hans de Wit zijn we u graag van dienst. Wij zijn een aannemersbedrijf uit Schoonrewoerd dat elke klus met beide handen aanpakt. Ons streven daarbij is om uw idee zo goed mogelijk uit te voeren. We gaan dan ook voor 100% klanttevredenheid. Wanneer uw huis in Vianen of regio een renovatie nodig heeft, kunt u dus op ons rekenen.

Onze diensten

Restauratie

Renovatie

Verbouwen

Onderhoud

Nieuwbouw

Neem contact op

hansdewitbouw renovatie

We werken elke renovatie netjes af, ook bij uw huis in Vianen

Waar we als aannemer in Schoonrewoerd om bekendstaan, is dat we keurig netjes werken. We houden de werkomgeving altijd schoon en ruimen op na elke werkdag. Hierdoor beperken we de rotzooi waarin u komt te zitten. Bovendien hebben we een scherp oog voor detail en werken we enkel met kwaliteitsmaterialen. Wanneer u ons inschakelt voor de renovatie van uw huis in Vianen, kunt u bovendien rekenen op een hoog afwerkingsniveau.

Ontdek onze mogelijkheden

Natuurlijk kunt u ons ook voor allerlei andere klussen inschakelen. Zo komen we ook graag bij u langs om uw huis van onderhoud te voorzien. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 06 13 55 08 53, een e-mail te sturen naar info@hansdewitbouw.nl of door het contactformulier in te vullen.

hansdewit constructie