Hét timmerbedrijf in regio Leerdam

Grote veelzijdigheid aan klussen

Op maat maken van de diverse onderdelen

Vooral op restauratie van gebouwen

Wie een timmerbedrijf nodig heeft in regio Leerdam, kan rekenen op onze hulp. Timmer- en Bouwbedrijf Hans de Wit is namelijk een veelzijdig bedrijf dat u voor diverse opdrachten inschakelt. Heeft uw huis klein onderhoud nodig? Of wilt u uw huis volledig verbouwen en zoekt u een bedrijf dat hierin een coördinerende rol speelt? In beide gevallen zijn wij hét timmerbedrijf uit de regio Leerdam dat u zoekt. Onze vestiging bevindt zich in Schoonrewoerd, maar we zijn uiteraard ook werkzaam in de rest van de omgeving.

Onze diensten

Restauratie

Renovatie

Verbouwen

Onderhoud

Nieuwbouw

Neem contact op

hansdewitbouw renovatie

Een timmerbedrijf uit regio Leerdam dat met u meedenkt

Wanneer u ons timmerbedrijf inschakelt voor uw klus in Leerdam, bent u ervan verzekerd dat het eindresultaat van de klus voldoet aan uw wensen en ideeën. Wij betrekken u namelijk gedurende het hele proces en zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Uiteraard staan we u ook met raad en daad bij. Twijfelt u over de keuze van materialen of weet u niet goed hoe u de detaillering wilt vormgeven? Dan denken we graag met u mee. Of u ons nu inschakelt voor een complete verbouwing of voor klein onderhoud: wij zijn de aannemer die aan al uw verwachtingen voldoet.

Kies voor vakmanschap

Door ons timmerbedrijf in te schakelen voor uw klus in Leerdam, kiest u voor echt vakmanschap. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar 06 13 55 08 53, een e-mail te sturen naar info@hansdewitbouw.nl of door het contactformulier in te vullen.

hansdewit constructie